Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відкрилась спеціалізована виставка «Енергозбереження. Електрообладнання. Енергетика. КВПіА – 2011»

У Харкові відкрилась спеціалізована виставка «Енергозбереження. Електрообладнання. Енергетика. КВПіА – 2011»

23 лютого 2011 року в Спорткомплексі НТУ «ХПІ» відкрилась ХІV спеціалізована виставка «Енергозбереження. Електрообладнання. Енергетика. КВПіА – 2011». У відкритті виставки взяли участь перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв, проректор з наукової роботи НТУ «ХПІ» Андрій Марченко, а також харків’яни та гості міста. Виставка триватиме до 25 лютого.

«Не дарма тут так багато людей і вирішується багато питань, тому що ця виставка і творча, і практична. Тут працюють і вчені, і практики, тому ми завжди очікуємо від роботи цієї виставки вагомого результату. І кожного року наші очікування не залишаються марними. Хочу побажати всім успіхів, хороших рішень і угод», - сказав Володимир Бабаєв.

На виставці представлені виробничі компанії, науково- дослідні інститути, інформаційні портали, які вносять вагомий вклад в розробку нових напрямків з ефективного енергоспоживання з Харківської, Донецької, Дніпропетровської, Київської, Львівської, Хмельницької областей, АР Крим, а також представники компаній із Росії, США, КНР.

В ході виставки буде проведено VІІІ Міжнародну конференцію «Співробітництво для вирішення проблеми відходів WasteECO-2011», конкурс якості товарів та послуг «Слобожанський вибір-2011», науково – практичні семінари та презентації.

Також в рамках виставки відбудеться урочисте нагородження лауреатів та учасників конкурсу дипломами та почесними грамотами.