Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2011 році будуть запущені реформи з 14 напрямків народного господарства

У 2011 році будуть запущені реформи з 14 напрямків народного господарства

Комплексне реформування економіки України в 2011 році буде продовжено. Як повідомив 15 лютого під час розширеного засідання регіонального комітету з економічних реформ в Харкові Президент України Віктор Янукович, протягом року будуть запущені реформи ще 14 галузей народного господарства.

«Реформи, які розпочаті минулого року в 7 напрямках нашого життя, будуть продовжуватися. До кінця року ще будемо підключати ще 14 напрямків, і Україна увійде до реформування 21 напрямків життєдіяльності нашої держави», - повідомив Віктор Янукович.

За його словами, до питання реформ керівництво країни буде підходити виважено, враховуючи досвід провідних європейських держав. При цьому в Києві очікують ініціативи від регіонів.

«Жоден регіон України не стоятиме осторонь. Ми під всі ці реформи закладаємо законодавчу базу, і впровадження цих законів у життя вимагає серйозної роботи всіх гілок виконавчої влади. Модернізація системи місцевого самоврядування, управління регіонами - це питання, які стоять зараз на порядку денному, і я чекаю пропозицій від регіонів, а зі свого боку ми будемо підказувати і допомагати. Я очікую, що таке місто, як Харків, буде задавати тон в країні, я чекаю, щоб ви показали вищий пілотаж», - підкреслив голова держави.