Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Двері обласної адміністрації завжди будуть відкриті для громадських організацій. Михайло Добкін

Двері обласної адміністрації завжди будуть відкриті для громадських організацій. Михайло Добкін

У Харківській області розпочинається планова робота з Координаційними радами громадських організацій. Про це голова ХОДА Михайло Добкін повідомив 11 лютого під час розширеного засідання Координаційної ради з питань соціального захисту громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, за участю громадських організацій ветеранів, інвалідів та дітей війни.

«Ми починаємо в плановому режимі працювати з Координаційними радами для того, щоб на цих засіданнях давати можливість говорити про проблеми, які з'являються. Якщо без обговорення проблеми і спроб вирішити її за столом переговорів відразу починати мітингувати, то сенс мітингів пропадає. Двері обласної адміністрації завжди будуть відкриті для громадських організацій. Я - за побудову сильного громадянського суспільства, в основі якого лежать громадські та неурядові організації», - підкреслив Михайло Добкін.

За його словами, найближчим часом буде розроблено графік зустрічей представників різних громадських організацій з керівництвом області, який буде переданий усім громадським об'єднанням Харківщини.