Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Затверджена вартість харчування у дошкільних навчальних закладах

Затверджена вартість харчування у дошкільних навчальних закладах

Сьогодні середня вартість харчування однієї дитини на день у дошкільних навчальних закладах Харківської області становить 10 грн. Про це сьогодні під час селекторної наради зазначив начальник Головного управління освіти та науки ХОДА Роман Шаповал.  

«У дошкільних навчальних закладах області організоване трьохразове харчування, в санаторних та цілодобових групах - чотирьохразове. Однак, зауважимо, що збільшення потребує вартість харчування в Харківських садках», - акцентував він.

За його словами, відповідно до приписів СЕС невирішеним залишається питання забезпечення 14 дошкільних навчальних закладів якісною питною водою у 9 районах області (Борівському, Близнюківському, Великобурлуцькому, Вовчанському, Зміївському, Золочівському, Первомайському, Сахновщинському та Чугуївському районі). 

«На виконання Загальнодержавної програми «Питна вода України на 2006-20 роки» Харківською облдержадміністрацією ініційовано оснащення установками для доочищення питної води дошкільних навчальних закладів Коломацького, Красноградського, Первомайського, Куп’янського, Лозівського районів області», - зазначив Роман Шаповал.