Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Школу юного кореспондента в Харківській області планується відкрити у квітні

Школу юного кореспондента в Харківській області планується відкрити у квітні

Управління у справах преси та інформації ХОДА ініціювало проведення при районних ЗМІ конкурсів юних кореспондентів. Переможці конкурсів згодом зможуть стати учнями Школи юного кореспондента при управлінні у справах преси та інформації ХОДА.

Про це 25 січня під час спільного засідання Асоціації регіональної преси в Харківській області повідомила начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич.

«У нас в планах управління є створення і робота Школи юного кореспондента. Ви маєте провести в себе кастинг талановитих дітей, які потім кілька разів на місяць будуть приїжджати до Харкова, і протягом дня слухати лекції, майстер-класи, відвідувати телевізійні та радіокомпанії, редакції інтернет-та друкованих видань. Ми з квітня готові запустити цю школу тут, на базі Харківського регіонального інформаційного центру при управлінні», - повідомила вона.

За словами Вікторії Маренич, робота Школи юного кореспондента дозволить виховати професійні журналістські кадри, в яких відчуває дефіцит практично кожен район Харківської області.