Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Балаклійщині відкрито перший навчально-виховний комплекс

На Балаклійщині відкрито перший навчально-виховний комплекс

У селі Жовтневому Асіївської сільської ради днями відбулось урочисте відкриття оновленого Балаклійського навчально-виховного комплексу.   На відкриття першого в районі НВК прибули почесні гості: голова райдержадміністрації Іван Столбовий, голова райради Степан Масельський, Асіївський сільський голова, представники відділу освіти, директори Гусарівської, Борщівської, Пришибської шкіл.   

За інформацією Балаклійської РДА, на переобладнання школи було витрачено 260 тисяч гривень. Сьогодні місцева школа-комплекс налічує 64 учня, до яких нещодавно додалося 20 дошкільнят. Для того, щоб об’єднати школу з навчально-виховним комплексом, довелося виконати великий обсяг роботи. Пов’язано це з особливостями харчування та відпочинку дітей. З’явилися кімнати для занять та дозвілля, дві гігієнічні кімнати та пральня. За 40 років існування школи, в ній уперше з’явилась їдальня для школярів.

На завершення урочистої церемонії керівники району вручили подарунки вихованцям Балаклійського навчально-виховного комплексу – електропобутову техніку та солодощі.