Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На книжковій виставці можна побачити симбіоз різних напрямів творчості. Вікторія Маренич

На книжковій виставці можна побачити симбіоз різних напрямів творчості. Вікторія Маренич

Як зазначила у ході відкриття книжкової виставки та виставки художніх робіт, приурочених до 20-річчя Незалежності України, начальник управління у справах преси та інформації Вікторія Маренич, подібний захід в Харківській області організовано вперше. За її словами, особливість цієї виставки в тому, що вона об'єднує літературу й образотворче мистецтво навколо загальної теми.

«Ми почали новий рік з прекрасної акції, яка допоможе нам усім усвідомити, що Слобожанщина - це чудовий край, який завдяки незалежності України отримав величезні можливості. Адже на сьогоднішній день у нас найбільша кількість видавництв, які працюють з книжковою продукцією, у нас є дуже сильна база підготовки кадрів, а роботи харківських майстрів-художників визнаються кращими не тільки в нашому місті чи в Україну, але і в світі. Тому ви на цій виставці можете побачити симбіоз різних напрямів творчості», - зазначила Вікторія Маренич.

За її словами, ця виставка стала логічним продовженням пересувної книжкової виставки, яка в 2010 році дала можливість мешканцям найвіддаленіших районів Харківської області придбати якісні книги за ціною видавця.