Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області готуються пропозиції для Кабінету міністрів щодо оптимізації органів влади в регіоні

У Харківській області готуються пропозиції для Кабінету міністрів щодо оптимізації органів влади в регіоні

Як повідомив 20 грудня під час програми «Зворотній зв'язок» на обласному радіо голова ХОДА Михайло Добкін, в Харківській області готуються пропозиції щодо оптимізації влади в регіоні. Після того, як у Кабінеті міністрів та Адміністрації Президента пропрацюють ці дані, буде отримана чітка схема скорочень та реорганізації обласної та районних адміністрацій, а також територіальних представництв різних міністерств і відомств.

«Ми готуємо зараз структурну серйозну реформу всієї системи влади в Харківській області, і віддамо свої пропозиції до Кабінету міністрів, в Адміністрацію Президента.

Там їх детально вивчать, і вже на основі узагальненого матеріалу буде прийнято рішення: на яку кількість людей ми будемо скорочені, які територіальні представництва міністерств і відомств будуть передані в підпорядкування обласної адміністрації, які взагалі можна скоротити, які необхідно оптимізувати.

Таким чином ми не тільки облдержадміністрацію, районні адміністрації приведемо до оптимальної чисельності, ми ще серйозно підкоригуємо штатну чисельність всіх територіальних представництв, які знаходяться на території Харківської області, але підкоряються центральним органам влади»,- підкреслив Михайло Добкін.