Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Силові структури, голови райдержадміністрацій і депутати візьмуть шефство над інтернатними закладами області

Силові структури, голови райдержадміністрацій і депутати візьмуть шефство над інтернатними закладами області

«Я прошу Ігоря Михайловича Шурму і Василя Васильовича Хому пропрацювати з усіма керівниками силових відомств області питання закріплення їх як шефів за інтернатними установами. За дитячими шефство закріплено, тепер будемо закріплювати за психоневрологічними і геріатричними. Голови райдержадміністрацій повинні взяти під особистий персональний контроль ті установи, які знаходяться на їх території», - заявив сьогодні в ході спільного засідання колегії ХОДА та зборів адміністративно-господарського активу області голова ХОДА Михайло Добкін.

Також він звернувся до голови Харківської облради і керівників найбільших депутатський фракцій в облраді з проханням також приділити увагу цьому питанню. «Я прошу закріпити за подібними установами тих депутатів облради, на чий округ вони припадають», - сказав Михайло Добкін. 
Крім того, голова облдержадміністрації має намір просити сприяння народних депутатів у цьому питанні.

"Я далекий від думки, що директор комунального підприємства, будь то дитячий або психоневрологічний інтернат, або той інтернат, який наглядає за літніми людьми, в змозі самотужки вирішити всі проблеми, які накопичувалися роками. Я абсолютно впевнений, що жоден керівник, яким би могутнім і відповідальним він не був, не зможе цього вирішити без належного фінансування, без взаємин з усіма гілками влади", - зазначив голова області.