Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Віталій Алексейчук привітав вихованців Харківської школи-інтернату для дітей з серцево-судинними захворюваннями з Днем Святого Миколая

Віталій Алексейчук привітав вихованців Харківської школи-інтернату для дітей з серцево-судинними захворюваннями з Днем Святого Миколая

17 грудня заступник голови ХОДА Віталій Алексейчук привітав вихованців Харківської школи-інтернату для дітей з серцево-судинними захворюваннями зі святом Святого Миколая та вручив подарунки від Харківської обласної адміністрації та її голови Михайла Добкіна. До свята усі 235 вихованців учбової установи отримали солодкі подарунки, а також новий комп'ютер.

«Дозвольте мені від щирого серця привітати вас з Днем Святого Миколая, побажати вам і вашим батькам міцного здоров'я, щастя, процвітання. За вами майбутнє нашої України, так нехай вона розцвітає разом з вами», - з такими словами Віталій Алексейчук звернувся до дітей.

За його словами, і надалі проблемам дітей в Харківській області буде приділятися особлива увага. Зокрема, і інтернату буде надаватися всіляка допомога.

«Бажання є, і якщо можливість буде, обов'язково будемо підтримувати цей інтернат. Ми чудово розуміємо, що це діти, які більш за все потребують нашої допомоги, адже вони, на жаль, мають проблеми зі здоров'ям. Ми побачили сьогодні, як діти чекали цих подарунків.Я думаю, що це дуже потрібна робота, і її необхідно робити регулярно», - підкреслив заступник керівника області.