Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Прилегла до об’їзної автомобільної дороги територія приведена до належного санітарно-екологічного стану. Роман Квартенко

Прилегла до об’їзної автомобільної дороги територія приведена до належного санітарно-екологічного стану. Роман Квартенко

За інформацією Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Харківській області, відповідно до доручення голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна від 11 жовтня 2010 року, підприємствами установами та організаціями здійснювалися заходи щодо наведення належного санітарно-екологічного стану прилеглої до об’їзної автодороги території. 

«Фахівцями Державної екологічної інспекції в Харківській області було здійснено перевірки об’єктів придорожнього сервісу та вжито відповідних заходів впливу до підприємств-порушників природоохоронного законодавства», - зазначив начальник Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Харківській області Роман Квартенко.

Також він підкреслив значний внесок в благоустрій території з боку волонтерів, яких Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Харківській області залучало протягом всього періоду робіт.

«Завдяки таким спільним зусиллям вздовж узбіч автошляху ліквідовано значну кількість несанкціонованих звалищ твердих побутових та будівельних відходів, видалено поросль, аварійні та сухостійні дерева, здійснені санітарно-оздоровчі заходи в прилеглих лісових масивах, упорядковано об’єкти придорожнього сервісу.

В цілому прилегла до автомобільної дороги територія була приведена до належного санітарно-екологічного стану», - додав Роман Квартенко.