Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Газета «Слобідський край» має стати рентабельною. Вікторія Маренич

Газета «Слобідський край» має стати рентабельною. Вікторія Маренич

«Слобідський край» має стати рентабельною газетою, а для цього потрібно, щоб передплата складала щонайменше 50 тисяч примірників. Про це під час селекторної наради сказала начальник управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації Вікторія Маренич.  

 «В першу чергу це завдання для колективу редакції на чолі з головним редактором. Як головний менеджер, він повинен подбати про ефективну маркетингову політику, наповнення газети новим змістом, надання газеті нової форми», - зазначила Вікторія Маренич.

За її думкою, щоб населення розпочало передплачувати газету в районах, вона повинна бути для них цікавою, містити місцеві новини. 

«Варто подумати над проведенням виїзних гарячих ліній в районних центрах за участю голів районних рад та райдержадміністрацій. Слід вивчати і поширювати позитивний досвід розв’язання соціально-економічних проблем на місцях. У головного редактора газети «Слобідський край» є цікаві пропозиції щодо цього», - додала начальник управління у справах преси та інформації ХОДА.