Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Красноград об'єднує зусилля

Красноград об'єднує зусилля

Сьогодні у Краснограді відбулася зустріч голови Красноградської райгосадмінітсраціі Миколи Муригіна, голови Красноградського раойнного ради Костянтина Фролова і Красноградського міського голови Володимира Максима з обраними сільськими та селищними головами району. Всі разом вони обговорили, які завдання треба вирішувати керівникам державних і місцевих органів влади найближчим часом.  

«Покращення якості життя людей на території Красноградського району - це кінцева мета, яка складається з декількох складових частин, - сказав, звертаючись до присутніх Микола Муригін.

- Це хороша медицина, якісна освіта, розвиток культури і спорту, хороші дороги і транспортне сполучення, якісне торгівельне обслуговування і доступні товари, якісне житло та доступні комунальні послуги,гідна заробітна плата та соціальна захищеність певних верств населення.

Досягти ж усіх цих результатів можна тільки в тому випадку, якщо економіка району буде працювати, буде максимально працевлаштовано все працездатне населення району. І над усім цим ми сьогодні предметно працюємо».

 

Теги