Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Володимир Бабаєв зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Пакистан в Україні

Володимир Бабаєв зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Пакистан в Україні

Сьогодні в залі прийому офіційних делегацій ХОДА відбулася зустріч першого заступника голови облдержадміністрації Володимира Бабаєва з Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Пакистан в Україні паном Ахмедом Навазом Салемом Мела. У зустрічі також взяв участь перший заступник голови обласної ради Микола Тітов.

У ході зустрічі Володимир Бабаєв ознайомив пана посла з економічним, науково-технічним та культурним потенціалом області з метою налагодження двостороннього співробітництва. Він докладно розповів про роботу промислових підприємств Харківщини і відзначив їх постійне тісне співробітництво з Республікою Пакистан у минулому.

Володимир Бабаєв висловив надію на встановлення тісних контактів між сторонами, щоб мати можливість розвивати плідне співробітництво з поставки всіх видів продукції, виробленої в Харківській області. Як зазначив перший заступник голови ХОДА, енергомашинобудування - одна з перспективних сфер співробітництва України та Республіки Пакистан. «Ми можемо займатися разом з колегами з Пакистану проектуванням електростанцій, створюючи спільні підприємства для формування сталого енергозабезпечення Пакистану», - сказав він.

«Ми вважаємо Україну своїм партнером і другом, тому хочемо розвивати наші відносини і взаємовигідне співробітництво в усіх сферах. Я впевнений, що існує потенціал у розвитку наших взаємин, і ми повинні докласти всіх зусиль, щоб розвивати їх далі», - підкреслив пан Ахмед Наваз Салем Мела.