Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кожна людина повинна мати можливість отримати професійну, якісну медичну допомогу. Михайло Добкін

Кожна людина повинна мати можливість отримати професійну, якісну медичну допомогу. Михайло Добкін

«Дуже важливо, щоб кожна людина мала можливість звернутися і отримати професійну, якісну медичну допомогу. Сьогодні у міста одні можливості, біля села - інші. Такого не повинно бути. Рівень медичного обслуговування повинен бути достатньо високим як для мешканців міста, так і для мешканців сільської місцевості. Зміцнення матеріально-технічної бази, капітальний ремонт медустанов, придбання нової техніки дає можливість нашим лікарям надавати своєчасну та кваліфіковану медичну допомогу, а людям дає впевненість у тому, що вони можуть отримати медичне обслуговування високого рівня», - зазначив сьогодні в ефірі програми «Зворотній зв'язок» обласного державного радіо голова ХОДА Михайло Добкін.

Він також підкреслив, що відкриття нового операційного блоку в Красноградському міжрайонному медичному центрі, це не подарунок або чиясь добра воля, це виключно заслуга колективу, який, не опускаючи руки, в неймовірно складних економічних умовах в попередні 5 років, робив усе, щоб надавати якісну медичну допомогу.

«Без достатнього фінансування люди змогли утримувати будівлю і обладнання в ідеальному для цих умов стані. За такі дії вони і отримали пріоритетну увагу і фінансування. Тут працює наша філософія, яку ми застосовуємо скрізь: допомога прийде в першу чергу до того, хто не сидить, склавши руки, а працює і досягає успіхів», - підкреслив Михайло Добкін.