Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ХДУ НУА відбувся відкритий урок з гольфу

В ХДУ НУА відбувся відкритий урок з гольфу

Перший відкритий урок гольфу для учнів п'ятого класу відбувся сьогодні в спеціалізованої економіко-правової школи Харківського гуманітарного університету «Народна українська академія». Як повідомляє сайт «Городской дозор», відкритий урок проводився в рамках реалізації програми по введенню уроків гольфу в школах Харкова. Програма реалізується в Харкові з вересня цього року. Її метою є популяризація нового олімпійського виду спорту.  

Заняття провела викладач фізичної культури Жанна Колісниченко, яка у вересні взяла участь у практичному семінарі для вчителів з методики викладання гри в гольф.

Шістнадцять п’ятиклашек розділилися на дві команди і після спільної зарядки позмагалися в умінні поводитися з ключкою. Діти закатували м'ячик з різних відстаней, долали бар'єри і били на влучність.

Дух суперництва привів до дуже жвавої дискусії, в ході якої гравці з'ясовували не тільки хто закотив більше куль, а й хто зробив це більш майстерно. Оскільки у відкритому уроці взяв участь чемпіон України з гольфу 2010 року в віковій категорії 6-10 років Іван Маловічко, було запропоновано зарахувати дружню нічию. А самому Івану як капітану команди віце-президент «Superior Golf Club» Андрій Юрко вручив символічний презент.

«Ми будемо проводити уроки гольфу в харківських школах, щоб діти долучалися до цього чудового виду спорту. Наш клуб надав для дітей спеціальне обладнання для гри в гольф, і ми сподіваємося, що ще побачимо цих дітей на світових змаганнях і Олімпіадах »,- зазначив віце-президент Андрій Юрко.

В ХДУ НУА уроки гольфу будуть проводитися щотижня, причому не замість фізкультури, а паралельно з нею.

 

Теги