Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У випадку необгрунтованого підвищення цін на продукти харчування облдержадміністрація буде реагувати жорстко. Юрій Сапронов

У випадку необгрунтованого підвищення цін на продукти харчування облдержадміністрація буде реагувати жорстко. Юрій Сапронов

«У зв'язку з раптовим підвищенням цін на продукти харчування, які входять до мінімального споживчого бюджету, Президент України Віктор Янукович дав доручення розібратися з цим фактом. За ініціативи голови ХОДА Михайла Добкіна будуть проведені тотальні рейди та перевірки на торговельних підприємствах міста з питань ціноутворення та якості продуктів. На виявлені випадки необгрунтованого підвищення цін облдержадміністрація буде реагувати жорстко», - повідомив віце-губернатор Юрій Сапронов.  

Заступник голови ХОДА зазначив, що під час проведення ярмарків за рахунок виключення посередників при реалізації продуктів облдержадміністрація домоглася зниження ціни на 20-30% в порівнянні з ринками та торговими підприємствами міста.

«Це стало можливим завдяки виключенню корупційної складової - виробникам не треба платити «за місце», «ветеринарні», «міліцейсько-даішні» побори. Такі ярмарки «вихідного дня», на яких продукти харчування можна купити дешевше, ніж на ринку і в супермаркеті, будуть організовуватися регулярно», - сказав Юрій Сапронов.