Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін відвідав Український державний центр по експлуатації спеціалізованого рухомого складу Укрспецвагон

Михайло Добкін відвідав Український державний центр по експлуатації спеціалізованого рухомого складу Укрспецвагон

Голова Харківської облдержадміністрації відвідав державне підприємство центр по експлуатації спеціалізованого рухомого складу «Укрспецвагон», зустрівся з трудовим колективом підприємства та оглянув виробничі цехи. 

Також підприємство відвідал начальник Південної залізниці Віктор Остапчук, Лозівський міський голова Сергій Литвинов та голова Лозівської РДА Богдан Рева.

Звертаючись до колективу, Михайло Добкін розповів про своє бачення розвитку області на найближче майбутнє.

«Ми все зробили для того, щоб змінити владу в області і вибудувати жорстку вертикаль влади. Президент поклав на наш регіон особливі надії. Ми повинні відродити промисловий потенціал області. Потрібно зробити так, щоб люди спокійно працювали і не турбувалися про завтрашній день. Ми повинні заново відбудовувати нашу державу. Як будуть жити наші діти, залежить виключно від нас. Ми будемо всі разом наводити порядок. У нас всіх одна задача - навести порядок у власному домі », - відзначив глава області.

Михайло Добкін також подякував колективу підприємства за роботу і той внесок, який робить підприємство в економіку області. «Упевнений, що ви будете нарощувати темпи роботи, а ваші замовники завжди будуть повністю задоволені її якістю», - сказав він.