Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Віталій Алексейчук привітав працівників харчової промисловості Харківської області з професійним святом

Віталій Алексейчук привітав працівників харчової промисловості Харківської області з професійним святом

Сьогодні заступник голови Харківської облдержадміністрації Віталій Алексейчук і перший заступник голови Харківської обласної ради Микола Тітов привітали працівників харчової промисловості Харківської області з професійним святом.  

«Харчова промисловість - це одна з галузей сільського господарства, яка все, що ми сьогодні виробляємо на полях і фермах доводить до стану, який потрібен споживачам.

Дякую долі за те, що в Харківській області є такі чудові люди, які роблять все для того, щоб на столах харків'ян була якісна вітчизняна продукція.

Плоди вашої праці потрібні людям. Тому, що завдяки їм Харківська область показує сьогодні найкращі результати в цій галузі. Не маю сумніву, що харчова промисловість нашого регіону буде провідною складовою економіки України», - підкреслив заступник керівника області.

На завершення урочистої частини, ряд представників сфери харчової промисловості Харківської області були нагороджені почесними грамотами та подяками Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради.

День працівників харчової промисловості відзначається щорічно у третю неділю жовтня. Це свято встановлено в Україні «... на підтримку ініціативи працівників харчової промисловості, а також професійних спілок... » згідно з Указом Президента України «Про День працівників харчової промисловості» від 8 серпня 1995 № 714/95.