Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Затверджено перелік потенційно - небезпечних об’єктів Харківської області на 2011 рік

Затверджено перелік потенційно - небезпечних об’єктів Харківської області на 2011 рік

Як повідомив сьогодні під час засідання комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій перший заступник начальника ГУ МНС України в Харківській області з питань державного нагляду у сфері пожежної безпеки і державного нагляду у сфері цивільного захисту та техногенної безпеки Олександр Гайдуков, на сьогоднішній день в Харківській області розташовано 1210 потенційно – небезпечних об’єктів.  

«Одним з пріоритетних завдань діяльності уряду в розділі чисте та безпечне довкілля визначено створення автоматизованих систем контролю за станом техногенної безпеки потенційно небезпечних об’єктів та об’єктів підвищеної небезпеки.

На території Харківської області знаходиться 864 потенційно - небезпечних об’єкта, які необхідно впровадити у вказані системи.

На теперішній час в області розташован 591 потенційно - небезпечний об’єкт, підлягаючий аварійно - рятувальному обслуговуванню», - підкреслив Олександр Гайдуков.

В ході засідання було затверджено перелік потенційно – небезпечних об’єктів Харківської області на 2011 рік, переліків об'єктів, які підлягають обслуговуванню державними аварійно-рятувальними службами та які підлягають обладнанню системами раннього виявлення НС та оповіщення людей у разі їх виникнення.