Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На території Лозівського арсеналу розпочаті роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації

На території Лозівського арсеналу розпочаті роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації

З 1 вересня на території 61 арсеналу м. Лозова розпочаті роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Про це повідомив під час засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ХОДА заступник начальник ГУ МНС України в Харківській області Олександр Галій.

На сьогоднішній день виконані наступні роботи: поверхнева очистка технічної території - 11 гектарів з 247, знищено особливо небезпечних боєприпасів - 74 т, знайдено, піднято, транспортовано та зосереджено на спеціальних ділянках - 274,5 т боєприпасів, відсортовано близько 400,5 т безпечних залишків боєприпасів, вивезено на адміністративну територію близько 322 т боєприпасів, очищено та обладнано 9 пожежних водоймищ, перевірено та додатково облаштовано - 3325 метрів під'їзних шляхів у межах технічної території.
Олександр Галій також зазначив, що з цього року необхідно розпочати роботи по ліквідації полігону «Строївка» Дворічанського району загальною площею 1,4 тисячі гектарів. За планом у цьому році потрібно провести обстеження приблизно 300 га. 

Теги