Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наша основна мета – відпрацювати систему запобігання корупційним проявам та правопорушенням. Олександр Полковниченко

Наша основна мета – відпрацювати систему запобігання корупційним проявам та правопорушенням. Олександр Полковниченко

Необхідність розробки заходів протидії корупційним проявам зумовлена як політичними факторами, так і сукупністю внутрішніх і зовнішніх факторів функціонування економіки України, недосконалості системи правових і організаційних заходів протидії корупції. Про це повідомив під час засідання Харківського регіонального антикорупційного комітету начальник управління Служби безпеки України в Харківської області Олександр Полковниченко.  

«Основна мета Служби безпеки України в Харківської області – відпрацювати систему запобігання корупційним проявам та правопорушенням.

Я розумію, що правову оцінку порушенням дає прокуратура. Розумію, що не завжди правові і процесуальні технології відпрацьовані з нашого боку, але саме направленість цих дій спрямована на профілактичну роботу.

Важливо не те, щоб когось притягти до відповідальності, а те, щоб не допустити корупції та порушень законодавства.

Ми готові сьогодні співпрацювати з прокуратурою тому, що більшість порушень має посадові ознаки злочину, а це виключно компетенція прокуратури. Тому це повинні бути спільні дії влади та правоохоронних органів», - підкреслив начальник управління СБУ в Харківської області Олександр Полковниченко.