Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В сільськогосподарських ярмарках зацікавлені як покупці, так і товаровиробники. Віталій Алексейчук

В сільськогосподарських ярмарках зацікавлені як покупці, так і товаровиробники. Віталій Алексейчук

«Голова ХОДА поставив завдання відійти від системи роботи сільськогосподарських підприємств через посередників, які наживаються на селянах. На сільськогосподарському ярмарку, який вчора відкрився в Харкові, товаровиробники працюють безпосередньо з харків’янами. Торгівля на ринках та на ярмарках це дві різні речі. На ярмарках все зроблено так, щоб був зацікавлений і продавець, і покупець», - зазначив сьогодні в ефірі програми «Ранковий ексклюзив» обласного державного радіо заступник голови Харківської облдержадміністрації Віталій Алексейчук.

За його словами, під час роботи ярмарку будуть підбиватись проміжні підсумки, і обсяг продукції, яка користується найбільшим попитом, буде збільшуватись.

«Покупці, з якими мені вчора вдалося поспілкуватися на ярмарку, були дуже задоволені та висловлювали вдячність голові ХОДА та міській владі. Якщо за результатами ярмарку будуть задоволені і покупці, і продавці, то в подальшому такі ярмарки будуть проводитися регулярно», - підкреслив Віталій Алексейчук.