Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Міжнародному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи» візьмуть участь більше 300 представників з 20 країн світу

У Міжнародному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи» візьмуть участь більше 300 представників з 20 країн світу

17 вересня в Харкові відбудеться найбільший в області інвестиційний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи». У ході Форуму буде презентовано "Книгу інвестора", а також роботи переможців Конкурсу інноваційних проектів Харківської області. Крім цього відкриється виставка «Енергія зростання», в рамках якої будуть представлені проекти більш ніж 100 учасників, з них понад 30 - представники іноземного бізнесу. Усього у Форумі візьмуть участь понад 300 представників з 20 країн світу.

Про це в ході прес-конференції 13 вересня повідомив заступник голови ХОДА Юрій Сапронов.

За його словами, у Форумі візьмуть участь представники кількох офіційних делегацій з низки країн.

«Станом на 13 вересня 2010 підтвердили свою участь у Форумі Надзвичайні і Повноважні Посли Словаччини, Азербайджану, Естонії, а також торгові представники Російської Федерації, Китаю, Польщі, В'єтнаму, Австрії, Індонезії, Угорщини, Вірменії.

Також у Форумі беруть участь офіційні делегації з чотирьох регіонів-побратимів Російської Федерації, а саме Бєлгородської, Курської, Московської та Оренбурзької областей. В ході заходу будуть підписані програми про торговельно-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво між Харківщиною та Бєлгородською, а також Курською областями», - розповів Юрій Сапронов.

Також активну участь у Форумі візьмуть представники кількох великих міжнародних організацій. Зокрема, до Харкова приїдуть керівники проектів Європейського Союзу з трансферу технологій і розвитку бізнесу, директор проекту «USAID: Місцеві інвестиції та національна конкурентоспроможність», виконавчий директор «Варшавської фондової біржі» та багато інших.