Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наше місто впевнено перетворюється на спортивну столицю. Євген Савін

Наше місто впевнено перетворюється на спортивну столицю. Євген Савін

Сьогодні о 18:00 у приміщенні Палацу ігрових видів спорту “Локомотив” імені Героя України Г. Кірпи (вул. Котлова, 90/1) відбудеться урочисте відкриття ІІ чемпіонату Європи з тхеквондо ВТФ серед молоді, який триватиме до 12 вересня. Україна вперше отримала право на проведення чемпіонату Європи у цьому виді спорту. Напередодні відкриття в малій залі міськвиконкому відбувся урочистий прийом гостей та офіційних осіб ІІ чемпіонату Європи з тхеквондо ВТФ серед молоді секретарем Харківської міської ради Геннадієм Кернесом та заступником голови ХОДА Євгеном Савіним.  

«Я вітаю вас на харківській землі від імені голови ХОДА Михайла Добкіна. Ми дуже пишаємося тим, що Харків отримав право проведення цього чемпіонату, - зазначив, звертаючись до присутніх, Євген Євгенович. – Наше місто впевнено перетворюється на спортивну столицю, що підтверджується проведенням такого представницького форуму саме у Харкові. Впевнений, що ви отримаєте задоволення і насолоду не лише від спортивного змагання, а й від спілкування з нашими прекрасними людьми та від перебування у нашому прекрасному місті».

На згадку про зустріч та про місце проведення спортивного чемпіонату Геннадій Кернес та Євген Савін вручили президенту Європейської спілки тхеквондо Атанасіосу Прагалосу (Греція) пам’ятні сувеніри, які пов’язують Харків ще з одним спортивним форумом – Чемпіонатом Європи з футболу 2012 року.