Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова ХОДА Михайло Добкін зустрівся з Генеральним консулом Республіки Польща в Харкові Яном Гранатом

Голова ХОДА Михайло Добкін зустрівся з Генеральним консулом Республіки Польща в Харкові Яном Гранатом

Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, заступник голови Харківської облради Вікторія Казакова, заступник голови ХОДА Юрій Сапронов зустрілися з Генеральним консулом Республіки Польща в Харкові Яном Гранатом, який вступив на цю посаду 14 серпня 2010 року. 

«Наші країни об'єднають спільна історія і дружба. Позиція Польщі щодо України завжди була знаком доброї дружби. Польща завжди показувала не на словах, а на ділі своє добре ставлення до нашої країни та нашого народу », - підкреслив голова ХОДА.

У ході зустрічі були підняті питання підготовки України та Польщі до чемпіонату Європи з футболу 2012 року, співпраці двох країн у сфері економіки, освіти, науки і культури.

«У 2011 році Польща буде президентом Євросоюзу. Ми докладемо всі наші зусилля для того, щоб допомогти Україні просунутись в напрямку Європи. Я буду говорити про те, щоб був спрощений візовий режим для українців у сфері туризму та освіти. Це дозволить ще більше зміцнити відносини між нашими країнами», - зазначив Генеральний консул РП у Харкові.