Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На ремонтні роботи в навчальних закладах області використано 46,8 млн.грн.

На ремонтні роботи в навчальних закладах області використано 46,8 млн.грн.

На капітальні та поточні ремонти навчальних закладів області у 2010 році з різних джерел фінансування заплановано 55,6 млн.грн., що у 2 рази більше, ніж у 2009 році. На сьогодні виконані роботи на 46,8 млн.грн. Про це сьогодні під час обласної селекторної повідомив начальник Головного управління освіти та науки облдержадміністрації Роман Шаповал.

З місцевих бюджетів виділено:
- на капітальні ремонти 86 навчальних закладів – 12,1 млн.грн.;
- на поточні ремонти 530 навчальних закладів – 9,8 млн.грн.
Поточні ремонти станом на 01.09.2010 року у навчальних закладах області завершені.

З обласного бюджету виділено:
- на реконструкцію та ремонтні роботи 11 навчальних закладів області – 9,3 млн.грн., з них :
- на дитячі садки – 1,59 млн.грн.,
- на школи – 7,7 млн.грн.

На сьогодні на 4 об’єктах завершено ремонтні роботи на загальну суму 363 тис.грн. (ясла-садок «Колосок» с.Профінтерн Гонтарівської сільради Вовчанського району; гімназія №1 м.Люботин; Новобурлуцький НВК Печенізького району; Червонохвильський НВК Великобурлуцького району)

На 5 об’єктах (Козачолопанська ЗОШ І-ІІ Іст. Дергачівського району, ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. Копиленко м. Красноград, ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 м. Куп’янськ, дитячий садок у с. Миколаївка Зачепилівського району) роботи тривають.

По 3 об’єктам (дитячий садок с. Старовірівка Нововодолазького району, ліцей ім.О.Масельського Валківського району, Старосалтівської гімназії Вовчанського району) пройшли тендерні торги та укладаються договори з підрядними організаціями.

 

Теги