Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На арсеналі в Балаклії вжиті всі необхідні заходи щодо запобігання пожежам

На арсеналі в Балаклії вжиті всі необхідні заходи щодо запобігання пожежам

На території військової частини А 1352 у Балаклеї вжиті всі можливі заходи для запобігання та гасіння пожеж. Пожежна рота арсеналу забезпечена всім необхідним, а боєприпаси максимально захищені від впливу високих температур.

«Ми вивчили ситуацію, подивилися на власні очі на ті заходи, які були тут вжито задовго до літа, почули, що необхідно керівництву арсеналу, щоб вони могли і далі на такому ж рівні виконувати свою роботу», - повідомив після огляду арсеналу голова ХОДА Михайло Добкін.

За словами командира частини Олексія Куликова, для запобігання надзвичайним ситуаціям на ввіреній йому території викошено суху траву, організовано мінералізовані смуги, а також зорана земля по периметру, щоб можна було швидко зупинити вогонь у разі його появи.Також на території ведеться цілодобове патрулювання нарядів і спостереження з пожежної вежі.

«Військові завжди повинні бути готові до будь-яких ситуацій, тому планомірна робота ведеться постійно. Хоча враховуючи те, що температури дуже високі, завдяки уважному ставленню і нашого безпосереднього керівництва, і всіх структур державних, які є, скажімо так, органами напрямними, ми, природно, посилили роботу щодо забезпечення додаткових сил і засобів для підтримки пожежо-і вибухобезпеки нашого об'єкту»,- підкреслив Олексій Куликов.