Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Військова частина в Лозовій оточена співробітниками міліції і військовослужбовцями

Військова частина в Лозовій оточена співробітниками міліції і військовослужбовцями

Щоб уникнути збору металобрухту на території військової частини у Лозовій, ситуацію взяли на контроль не тільки військовослужбовці місцевого гарнізону, але і співробітники міліції. Вся територія повністю оточена.

Про це в ході всеукраїнської селекторної наради з першим віце-прем'єр-міністром України Андрієм Клюєвим повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

«Після отримання додаткової інформації про те, що на приймальні пункти збору металобрухту потрапляють снаряди з Лозової, зараз арсенал оточений, крім військових, також і співробітниками міліції. Ситуація знаходиться під контролем особисто у начальника управління обласної міліції»,- підкреслив голова області.

Він також відзначив, що в регіоні ведеться цілеспрямована боротьба з нелегальним збором і продажем металу.

«Зараз на штрафмайданчику стоїть п'ять заарештованих машин, які вивозили під виглядом чорного металу кольоровий метал, порушено кримінальну справу. Там намагалися втручатися судді, скасовуючи кримінальну справу, але апеляційний суд Харківської області залишив її в силі, і триває розгляд», - повідомив Михайло Добкін.