Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків поділиться досвідом з усією Україною

Харків поділиться досвідом з усією Україною

Як відзначив в ході наради з підготовки закладів середньої освіти до нового навчального року Міністр освіти і науки Дмитро Табачник, Харкову вдалося охопити повним профілактичним медичним оглядом практично 100% дітей шкільного та дошкільного віку при підготовці до нового навчального року. 

«Хочу в присутності всіх висловити величезну подяку керівництву міста, Харківської області та управлінню охорони здоров'я Харкова за сумлінну підготовку і проведення медичного огляду дітей, за добре організовану роботу медичних бригад.

Запрошую представників управління охорони здоров'я Харкова поділитися досвідом вдалої організації медичної кампанії 2010 року на розширеній колегії з заступниками губернаторів областей та начальниками обласних управлінь з розвитку середньої освіти, яка відбудеться в Києві 19 - 20 серпня.

Ви зможете представити Ваші іноваційні пропозиції щодо поділу школярів на 3 групи за станом їх здоров'я для занять фізкультурою, щоб у майбутньому уникнути трагічних випадків, пов'язаних з фізичним навантаженням учнів. І пропозиції щодо анкетування батьків для ранньої діагностики генетичних схильностей до захворювань у дітей», - зазначив Дмитро Табачник.