Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми створимо певні правила, які будуть бити по спекулянтам, але підтримувати сільгоспвиробника і покупця. Михайло Добкін

Ми створимо певні правила, які будуть бити по спекулянтам, але підтримувати сільгоспвиробника і покупця. Михайло Добкін

Оптовий сільськогосподарський ринок в Харківській області вирішить одразу кілька проблем. Зокрема, від його створення виграють сільгоспвиробники, які зможуть обходитися без посередників при продажу свого товару, і харків'яни, які отримають можливість купувати якісні продукти за більш низькою ціною. Крім того, будуть довше збережені в порядку міські дороги.

Про це в ході програми «Зворотний зв'язок» 12 липня повідомив голова ХОДА Михайло Добкін.

«Шляхом створення в області оптового сільськогосподарського ринку ми вирішимо безліч питань. Ми його будемо вибудовувати таким чином, щоб будь-який виробник мав можливість самостійно продати за оптовими цінами свою продукцію. У результаті ми створимо найсприятливіші умови для низьких цін на ринках.

Другий плюс - це відсутність великих автомобілів, які завантажені тими ж овочами та фруктами і в жарку погоду приводять в непридатність харківські дороги. Ці машини будуть йти по окружній дорозі, яка в цьому році відновлюється, і не будуть заходити в місто. Далі вже в магазини, на невеликі ринки менші автомобілі будуть розвозити товар.

Але найголовніше, що ми створимо певні правила, які будуть бити по спекулянтам, але підтримувати сільгоспвиробника і покупця», - сказав голова області.