Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вся Україна повинна брати з нас приклад. Анатолій Криворучко

Вся Україна повинна брати з нас приклад. Анатолій Криворучко

Як зазначив в ході зустрічі голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна з членами Харківської обласної громадської організації «Спілка Героїв України» депутат Харківської облради, Герой України, директор сільськогосподарського СТОВ "Агрофірма" Новий шлях "Анатолій Криворучко, призначення Героїв України не тільки в тому, щоб бути героями в своїх колективах, своїх районах. «Ми - Герої України, і ми повинні відповідати за все, що відбувається в нашій державі. Ми повинні підказувати уряду шляхи вирішення проблем, для того, щоб мешканцям Харківського регіону краще жилося.  

Поспілкувавшись один з одним, ми вирішили створити «Спілку Героїв України», щоб мати можливість допомагати один одному та Харківській облдержадміністрації у вирішенні тих питань які повинні бути направлені на поліпшення життя людей Харківського регіону.

Ми будемо допомагати не лише своїм прикладом, а й своєю участю в різноманітних заходах. Вся Україна повинна брати з нас приклад і залучати Героїв України до участі у громадському житті країни та допомоги пересічним громадянам», - підкреслив Анатолій Криворучко.