Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За систематичне невиконання трудових обов’язків звільнено директора територіального центру соціального обслуговування Чугуївського району

За систематичне невиконання трудових обов’язків звільнено директора територіального центру соціального обслуговування Чугуївського району

Як повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма, за систематичне невиконання трудових обов’язків звільнено директора територіального центру соціального обслуговування Чугуївського району Вікторію Токар.

За зверненнями громадян Чугуївського району до Міністерства праці та соціальної політики України та ХОДА була проведена перевірка господарської діяльності та соціального обслуговування пенсіонерів територіальним центром соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян Чугуївської райдержадміністрації.

За результатами перевірки була виявлена низка недоліків, складено Акт перевірки, який направлено директору для усунення порушень. 16-17 червня поточного року спеціалістами проведена перевірка стану усунення порушень та фактів, викладених у звернені працівниками територіального центру під час особистого прийому громадян заступником голови облдержадміністрації Ігорем Шурмою 15 червня 2010 року.

Під час перевірки встановлено факт неефективного витрачання коштів, які отримані терцентром в розмірі 5% від пенсій за обслуговування одиноких та непрацездатних громадян на суму 13400,00 грн.

«Фінансові порушення набули системного характеру, що свідчило про неналежне виконання своїх службових обов'язків директором терцентру, її низьку відповідальність за стан фінансової діяльності, неналежний морально-психологічний клімат в колективі та особисту недисциплінованість. Тому було ухвалено рішення про її звільнення. З людьми, які особливо потребують догляду та опіки, не можуть працювати черстві люди», - підкреслив Ігор Шурма.

За його інформацією, аналогічні перевірки будуть проведені в Липецькому та Червонооскільскому психоневрологічних інтернатах.