Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми повинні сьогодні створити систему, при якій чітко і зрозуміло будуть відпрацьовуватися всі інвестиційні проекти. Василь Цушко

Ми повинні сьогодні створити систему, при якій чітко і зрозуміло будуть відпрацьовуватися всі інвестиційні проекти. Василь Цушко

Сьогодні відбулася селекторна нарада Міністра економіки України Василя Цушка з питань підготовки та реалізації інвестиційних проектів за підтримки держави. Від Харківської облдержадміністрації у нараді взяли участь заступник голови ХОДА Юрій Сапронов та начальник Головного управління економіки Сергій Авершин.

Основне питання, яке розглядалося на засіданні, це відпрацювання єдиного механізму підготовки інвестиційних проектів. «У нас у країні за інвестиційну політику відповідає Міністерство економіки, крім цього існує Національне агентство з питань інвестицій, Державний комітет України з питань науково-технічного та інноваційного розвитку, Агентство з екологічних інвестицій та Національне агентство з питань енергоефективності, - підкреслив Василь Петрович.

- Всі агентства та департаменти за кожною областю закріплять відповідальних, щоб оперативно централізовано вирішувати всі питання, які виникають на місцях. Ми повинні сьогодні створити систему, при якій чітко і зрозуміло будуть відпрацьовуватися всі проекти».