Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін привітав випускників Харківського національного університету ім.В.Н.Каразіна

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін привітав випускників Харківського національного університету ім.В.Н.Каразіна

Сьогодні в Харківському національному академічному театрі опери та балету ім.М.В.Лисенка відбулася Урочиста церемонія випуску студентів Харківського національного університету ім.В.Н.Каразіна. Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін привітав випускників ХНУ ім. В. Н. Каразіна з завершенням навчання.   

«Ви виходите сьогодні в самостійне доросле життя. Приблизно такі ж слова Вам говорили, коли Ви закінчували школу. Але сьогодні перед Вами вже відкривається світ необмежених можливостей і тільки від Вас буде залежати, як Ви себе проявите, ким Ви станете і який слід у житті Ви залишите.

Головне, пам'ятайте людей, які присвятили своє життя вихованню підростаючого покоління, ті люди, які вчили Вас впродовж 5 років. Вони є настільки потужною основою для міжнародного визнання нашого міста, що ніякі зовнішні коливання і труднощі не можуть вплинути і знизити повагу до нашого регіону і до наших людей.

Я хочу побажати кожному випускнику, щоб всі Ваші надії і всі Ваші очікування обов'язково справдилися. Бажаю, щоб усі Ваші найсміливіші плани здійснилися. Я впевнений, що саме так все буде. І я впевнений, що Ви ніколи не забудете, в якому місті Ви здобували вищу освіту», - підкреслив голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.