Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Співробітники заводу імені Шевченка почнуть отримувати зарплату з 29 червня

Співробітники заводу імені Шевченка почнуть отримувати зарплату з 29 червня

Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін повідомив, що з вівторка 29 червня почнеться виплата заборгованості по заробітній платі співробітникам заводу імені Шевченка. Джерела фінансування для цього вже знайдені.

Про це голова області повідомив в ході наради з питання стабілізації фінансово-економічного стану ДП "Харківський приладобудівний завод імені Т.Г. Шевченка", яка відбулася на підприємстві 25 червня.

«Виплата зарплатні буде проводитися з вівторка, тому що в понеділок вихідний. У нас є чітке розуміння про два мільйони, які перерахує «Укртелеком» за зроблені ще в 2008 році станції, які, на жаль, не були викуплені. У нас є сьогодні домовленість із заводом «Турбоатом» про те, що буде перераховано 1 мільйон гривень у рахунок майбутніх замовлень. Частину цих грошей ми можемо взяти на виплату заробітної плати. Крім того, вже перераховано 1мільйон 400 тисяч гривень від конструкторського бюро імені Морозова для виконання замовлення по бойовій машині «Булат», - повідомив Михайло Добкін.