Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайла Рабиновича висунуто на посаду головного архітектора Харківської області

Михайла Рабиновича висунуто на посаду головного архітектора Харківської області

У ході зустрічі голови ХОДА Михайла Добкіна з архітекторами м.Харків був названий претендент на посаду головного архітектора Харківської області. Ним став директор Комплексної творчої майстерні «МИР» Михайло Рабинович.

«Область має свої особливості, тому я хотів би, щоб та людина, яка буде працювати в керівництві обласної адміністрації і керувати цією галуззю, була справжнім професіоналом, користувалася заслуженим авторитетом своїх колег і була і за народженням, і за духом справжнім харків'янином»,- підкреслив в ході бесіди з архітекторами Михайло Добкін.
На зустрічі з головою області були присутні головний архітектор міста Сергій Чечельницький, проректор на науковій роботі Харківської національної академії міського господарства Владлен Семенов, ректор Харківського державного університету будівництва і архітектури Юрій Шкодовський, директор ТОВ «АРОФ» Тетяна Поліванова, заступник мера, директор Департаменту міськради з містобудування, архітектури,земельних відносин Тетяна Овінникова.

Кандидатуру Михайла Рабиновича підтримали всі присутні архітектори.

«Я думаю, найближчим часом ми подамо всі документи і узгодимо кандидатуру Михайла Самуїловича Рабиновича на посаду головного архітектора області», - сказав Михайло Добкін.