Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові відбудуться VI міжнародні психологічні читання "Психологія у суспільстві, що трансформується"

16 квітня у Харківському національному університеті імені В.Н.Каразіна відбудуться VI Харківські міжнародні психологічні читання "Психологія у суспільстві, що трансформується", присвячені пам`яті О.М. Лактіонова.

Відкриття Читань відбудеться о 10-00 в ауд. 450 факультету психології (пл. Свободи, 6, 4 поверх). Програмою Читань передбачено проведення Пленарних та 4-секційних засідань з теоретичних та прикладних питань сучасної психології. У Читаннях приймуть участь представники 17 міст України, що представляють 32 навчальних закладах наукових установ.
Під час проведення читань відбудеться презентація книги "Феномен Лактіонова", що видана за підтримкою Асоціації випускників, викладачів і друзів ХНУ ім. В.Н. Каразіна. До книги увійшли наукові праці та архівні матеріали О.М. Лактіонова, спогади його колег, учених, друзів, багато з яких будуть присутні на Читаннях.

Олександр Миколайович Лактіонов (1946-2008 рр.) – доктор психологічних наук, професор, вчений, що започаткував у вітчизняній психології новий напрямок досліджень - "Психологія індивідуального досвіду особистості". З моменту відкриття факультету психології в ХНУ ім. В.Н. Каразіна (2000 р.) до 2008 року О.М. Лактіонов був його деканом.

Теги