Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Рівень платежів за енергоносії в Харківській області збільшився у два рази

Рівень платежів за енергоносії в Харківській області збільшився у два рази

Після проведення першим віце-прем'єр-міністром України Андрієм Клюєвим всеукраїнської селекторної наради з питань розрахунку за спожиті газ та електроенергію в 1 кварталі 2010 року рівень платежів в Харківській області збільшився у два рази. Про це 31 березня на нараді з керівниками підприємств про рівень розрахунків за енергоносії сказав голова Харківської ОДА Михайло Добкін.

До 1 червня рівень розрахунків за енергоносії на підприємствах Харківської області, як і у всій країні, повинен бути доведений до 80%. Для цього вже складені всі необхідні графіки і вживаються невідкладних заходів.

Такі екстрені заходи необхідно запроваджувати, оскільки на початку червня планується черговий етап переговорів керівництва компанії "Нафтогаз - Україна" з Російською Федерацією про ціну на газ для нашої країни, і ціна буде залежати від рівня розрахунків - чим гірше буде цей показник,тим вище може бути ціна. До початку опалювального сезону рівень платежів має скласти 100%. Про це на нараді доповів в.о. заступника голови ОДА з питань життєзабезпечення Валентин Дулуб.