Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Два района Харківської області готові самостійно забезпечити оплату заробітної плати в бюджетній сфері і витрати на енергоресурси

Два района Харківської області готові самостійно забезпечити оплату заробітної плати в бюджетній сфері і витрати на енергоресурси

Як повідомив в ході селекторної наради під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Володимира Бабаєва Сергій Овсянніков, начальник Головного фінансового управління облдержадміністрації, тільки два райони в регіоні самостійно готові забезпечити асигнування на заробітну плату та енергоресурси.

«Як показала перевірка, тільки два райони забезпечили асигнування на своєчасну виплату заробітної плати та оплату енергоносіїв. Це Дергачівський та Харківський район. За розрахунками райміськфінуправлінь, незабезпеченість прогнозується в розмірі 221.7 мільйонів гривень, у тому числі по зарплаті - 158.2 мільйонів гривень », - повідомив Сергій Овсянніков.

Решта 25 районів Харківської області в місцевих бюджетах вказали досить значні суми у графі незабезпеченості в коштах. При цьому в деяких районах сума недостачі зросла в кілька разів.

«Відпрацюйте всі нюанси і виробіть остаточні цифри, узгоджені з обласним управлінням фінансів. Якщо є необхідність дофінансування, ми за це будемо боротися. Але цифри повинні бути розумними, не може бути збільшення потреби в 28 разів, як зараз у Валківському районі », - підкреслив у ході наради Володимир Бабаєв.