Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми не перешкоджаємо жодному журналісту, який хоче отримати інформацію. Вікторія Маренич

"Ми ні в якій мірі не перешкоджаємо жодному журналісту, який хоче отримати інформацію", - заявила сьогодні на прес-конференції начальник управління у справах преси та інформації Вікторія Маренич. Вона повідомила, що всі чиновники облдержадміністрації відкриті для надання будь-якої інформації, яка знаходиться в їх компетенції.

Крім того, організовані "прямі лінії", кожен понеділок на обласному радіо відбувається ефір за участю голови Харківської облдержадміністрації, а щосереди - заступників голови ХОДА і начальників структурних підрозділів. "Розглядається питання про створення на обласному телебаченні щотижневої програми за участю губернатора і подібних програм, у яких братимуть участь чиновники ХОДА", - зазначила начальник управління.

Вікторія Маренич також підкреслила, що відповідно до положення "Про управління преси та інформації" від 1 жовтня 2007 року, підписаного колишнім губернатором Арсеном Аваковим, в компетенції управління знаходилося виключно освітлення діяльності голови ХОДА.

"Згідно з цим положенням, пункт 5, підпункти 29 і 30: "Управління у справах преси та інформації проводить "прямі лінії" голови обласної державної адміністрації в засобах масової інформації та висвітлює в засобах масової інформації "круглі столи" за участю голови обласної державної адміністрації. У мене запитання: в чому провина інших чиновників облдержадміністрації? Хіба їм нічого було розповісти?" - відзначила Вікторія Маренич.

Теги