Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Місія Посольства Французької Республіки в Україні презентувала бізнес-можливості, пов’язані з підготовкою до Євро-2012

Місія Посольства Французької Республіки в Україні презентувала бізнес-можливості, пов’язані з підготовкою до Євро-2012

3 червня 2010 року в Малій залі Харківської міської ради відбулась спільна зустріч бізнес-місії Посольства Французької Республіки в Україні з керівниками профільних департаментів та управлінь Харківської міської ради та Харківської обласної державної адміністрації, задіяних до підготовки та проведення у місті Харкові чемпіонату з футболу "Євро-2012".

Мета візиту – встановлення прямих контактів з підприємствами, зокрема, з групою DCH та її структурами, які задіяні у підготовці до Євро – 2012, у галузі спортивних споруд, готельної, транспортної інфраструктур, засобів безпеки, а також у сфері PR-технологій, широкого висвітлення великих подій тощо.

Згідно з програмою зустрічі пройшла презентація досягнень, потреб і проектів, пов’язаних з підготовкою до Євро – 2012 у Харківському регіоні, також відбувся перегляд презентаційного відеофільму "Харків – місто відкрите світу". Презентувала свої бізнес-можливості французька сторона, яка була представлена такими компаніями як: Citilog (спеціалізація - відеоаналіз, автоматичне виявлення надзвичайних ситуацій та управління міським транспортним рухом), ATE (проектне бюро, яке спеціалізується в області спортивних покриттів і газонів), Thomson Grass Valley (рішення в області створення, управління, передачі і доступу до відео-контенту) і Le Public Système (консалтинг у сфері маркетингу і комунікацій, в тому числі великих спортивних заходів).

"У рамках підготовки Харківської області до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012 залучення іноземних інвестицій стало найбільш пріоритетним напрямком. Ми готові сприяти іноземним інвесторам у реалізації проектів на території нашого регіону. Сьогодні є необхідність у пошуку інвесторів, які готові вкладати кошти в такі проекти, як розвиток готельної інфраструктури, реконструкція та будівництво нових транспортних мереж, будівництво спортивно-розважальних об'єктів",- зазначив в.о.начальника Головного управління зовнішньоекономічних зв’язків та європейської інтеграції Харківської облдержадміністрації Ігор Матюшенко.