Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Між районами Курської та Харківської області будуть підписані Угоди про співробітництво

Між районами Курської та Харківської області будуть підписані Угоди про співробітництво

У рамках "Курського Корінського ярмарка-2010" будуть підписані Угоди про співробітництво між Чугуївським районом Харківської області та Льговським і Горшеченським районами Курської області. Про це на брифінгу розповів заступник голови Харківської обласної державної адміністрації з питань економіки Юрій Сапронов.

Також будуть відпрацьовані конкретні пропозиції до Програми торговельно-економічного, науково-технічного та культурного співробітництва на 2010-2012 роки між Харківською обласною державною адміністрацією та Адміністрацією Курської області.
"Під час ярмарку підприємства Харківщини будуть мати можливість шляхом прямого діалогу з представниками ділових і офіційних кіл багатьох країн світу встановити нові ділові контакти та розширити ринки збуту власної продукції, що буде позитивно впливати на подальший розвиток економічного потенціалу Харківської області. Найголовніше - відновити довіру в українсько-російських відносинах, яка багато в чому була втрачена за останні п'ять років ", - зазначив Юрій Анатолійович.