Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Моє головне завдання - зробити з Харківської митниці єдиний колектив. Сергій Іванов

Моє головне завдання - зробити з Харківської митниці єдиний колектив. Сергій Іванов

Призначений начальник Харківської митної служби Сергій Іванов відзначив, що головною метою роботи підлеглого йому відомства є наповнення державного бюджету, боротьба з контрабандою та оптимізація роботи митної служби у світлі проведення Євро-2012.

Сергій Іванов має багаторічний досвід роботи в митній структурі: "Зараз моє головне завдання - зробити з Харківської митниці єдиний колектив, який упорається з поставленими перед ним завданнями".

ІВАНОВ Сергій Володимирович
"Радник митної служби 1 рангу"

Народився у с. Олександрівка Лебединського району Сумської області 15 лютого 1964.
У 1987 році зкінчив Харківський політехнічний інститут за спеціальністю автомобілі і трактори, кваліфікація - інженер-механік.
У 1992 році отримав спеціальність - економіка та управління в машинобудуванні, кваліфікація - інженер-економіст.
У 2000 році закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого, спеціальність - правознавство, кваліфікація – юрист.

Іванов Сергій Володимирович працює в митних органах лютого з 1994 року. Пройшов шлях від іспектора до начальника митного поста "Гоптівка" Магістральної митниці. До призначення на посаду начальника Харківської обласної митниці займав посаду начальника відділу внутрішньої безпеки Харківської митниці.
Нагороджений нагрудними знаками "За звитягу" 3 ступеня, 2006; "Почесний митник України", 2007; "За звитягу" 2 ступеня, 2008; "За сумлінну службу в митних органах Украіни" 3 ступеня, 2009; ; "За звитягу" 1 ступеня, 2009, "За сумлінну службу в митних органах Украіни" 2 ступеня, 2010

Теги