Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інвестиційно-іноваційна модель розвитку України вимагає залучення значних інвестицій. Віктор Янукович

Як зазначив сьогодні на засіданні Ради регіонів Президент України Віктор Янукович, інвестиційно-іноваційна модель розвитку, яка зараз починає реалізовуватися в Україні, вимагає залучення значних, в тому числі і зарубіжних, інвестицій.

"Економіка – це структура, до якої неможна підходити бездумно. Тільки системний підхід може принести успіх. Нажаль, за останні 5 років наша країна багато що втратила, і це відзначає більшість експертів. Головне – створилися несприятливі умови для інвесторів, - підкреслив Віктор Янукович. - Роками в Україні не ухвалювалися важливі державні рішення, а ті, що ухвалювалися фактично не працювали".

Віктор Янукович заявив, що сьогодні всі сили державної влади спрямовані на відновлення інвестиційної привабливості нашої країни. "Найголовніше – ми відновили чітку вертикаль влади, і сьогодні Президент, Верховна рада і Кабінет міністрів працюють разом в одному напрямку. Тепер ми маємо законодавчими актами врегулювати "правила гри", аби інвестиції надходили в Україну постійно та безперервно", - зазначив Президент України.