Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Гуманітарна допомога пологовому будинку – результат першого кінофестивалю "Харьковская сирень". Ігор Шурма

Гуманітарна допомога пологовому будинку – результат першого кінофестивалю "Харьковская сирень". Ігор Шурма

Сьогодні французькі актори П'єр Рішар, Мілен Демонжо, Катя Ченко, а також французька співачка українського походження Уляна Чайковська побували в Харківському міському клінічному пологовому будинку з неонатологічним стаціонаром. У грудні минулого року вони передали в цей пологовий будинок медичне обладнання, і сьогодні побачили, як реалізована їх гуманітарна допомога. Гості подивилися палату з встановленим обладнанням, а також побували у відділенні реанімації.

За інформацією Ігоря Шурми, у травні 2009 року, під час проведення в м.Харкові 1-го Міжнародного кінофестивалю "Харьковская сирень", почесним президентом фестивалю Мілен Демонжо та гостем фестивалю Ульяною Чайківською був ініційований проект з надання гуманітарної допомоги для Харківського міського клінічного пологового будинку з неонатологічним стаціонаром. Гуманітарна допомога (орієнтована вартість – 250 тис. грн. ) включає такі вироби медичного призначення:
- багатофункціональні ліжка – 36 шт.;
- кувези – 2 шт.;
- тумбочки медичні – 37 шт.;
- маніпуляційні столи – 48 шт.;
- стільці медичні – 79 шт.;
- дефибриллятор – 2 шт.;
- крісла медичні – 32 шт.

Отриманими виробами планується обладнати 12 палат відділення патології вагітних, 8 палат у відділенні реанімації та 8 маніпуляційних кабінетів.

Теги