Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області ЗНО буде проводитися в п'яти округах

У Харківській області ЗНО буде проводитися в п'яти округах

Цього року зовнішнє незалежне тестування буде проводитися з 2 по 23 червня. На тестування зареєструвалися 26 521 осіб (минулого року - 28 152 людини), з них 17880 - випускники цього року, решта - випускники минулих років.Вперше в цьому році в проведенні тестування будуть задіяні працівники ВНЗ. Про це на нараді з організації та проведення ЗНО розповів директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко.

Найчастіше абітурієнти вибирали історію України та математику - по 75% майбутніх абітурієнтів, а також біологію - 30%. Найменше вибирали хімію (8% від загальної кількості), французький, німецький і іспанські мови (усі - менше 1%).
У Харківській області визначені 5 округів, які включають 311 пунктів тестування на всі предмети ЗНО: м. Харків, Балаклія, Красноград, Лозова і Куп'янськ.Дізнатися про місце розміщення пунктів абітурієнти можуть з запрошень, які були розіслані їм за домашньою адресою, зазначених під час реєстрації, і з своєї персональної сторінки на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Теги