Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Конкурсний показ фільмів "Харьковская сирень" відбудеться в трьох кінотеатрах

Відкриття другого Міжнародного кінофестивалю "Харьковская сирень" відбудеться 15 травня о 15.00 в ХАТОБі, закриття - 18-го о 18.00. Про це на прес-конференції повідомила начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич.

Конкурсні картини будуть розділені на три блоки: документальне, ігрове та анімаційне кіно. Фестивальні фільми покажуть в трьох харківських кінотеатрах: "Росія","Познань" і "Довженка". У кожному з них відбуватиметься окремий блок стрічок.

У журі фестивалю - режисер Володимир Фокін, композитори Володимир Дашкевич і Володимир Шпіньов, кінознавець Володимир Миславський, керівник каналу "Перша столиця" Костянтин Кеворкян, сценарист і оператор Микола Сологубовскій, режисер і сценарист Алла Сурікова. Вони оцінять представлені на конкурс роботи і видадуть призи, кришталеві гілки бузку: фіолетова - Гран-прі, білі - для переможців у різних номінаціях.

З рук всіх почесних гостей та членів журі будуть зроблені зліпки для Алеї слави, урочисте відкриття якої також заплановано на фестивальні дні.