Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На другому Міжнародному кінофестивалі "Харьковская сирень" буде представлено 35 фільмів

На другому Міжнародному кінофестивалі "Харьковская сирень" буде представлено 35 фільмів

На прес-конференції, присвяченій проведенню другого Міжнародного кінофестивалю "Харьковская сирень", член журі, кінокритик Володимир Миславський повідомив, що з більш ніж 70 фильмів для участі в конкурсі було відібрано 35. За його словами, рівень надісланих стрічок вище, ніж у попередньому році. "Это говорит о том, что к фестивалю проявили интерес очень многие кинематографисты", - зазначив він.

Член журі, директор відеоканалу "Перша столиця" Костянтин Кеворкян заявив, що на фестивалі будуть представлені роботи з Азербайджану, Білорусії, Росії (Москва, Санкт-Петербург), України (Київ, Севастополь, Харків, Чернівці), Франції (Париж, Клермон- Ферран), США, Казахстану.
За словами Володимира Миславського, в цьому році у фестивалі беруть участь роботи майбутніх кінематографістів – студентів Всеросійського державного інституту кінематографії та слухачів Вищих курсів сценаристів і режисерів "Может быть, лет через 5-10 мы вспомним имена тех кинематографистов, чьи работы были показаны здесь, в Харькове, на фестивале "Харьковская сирень"", - підкреслив він.