Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робоча група "Сталий економічний розвиток, бізнес-клімат та інвестиції" розглянула питання ефективності використання комунального майна

26 квітня відбулося чергове засідання Робочої групи "Сталий економічний розвиток, бізнес-клімат та інвестиції" Харківського регіонального Комітету з економічних реформ, яке було присвячено розгляду питань приватизації, оренди та ефективності використання комунального майна.

Керівник Робочої групи Юрій Сапронов відзначив нагальну необхідність впорядкування сфери земельних відносин і роботи земельного кадастру, ініціював проведення повної інвентаризації державного і комунального майна, а також пам’яток архітектури на території Харківської області. В засіданні взяв участь заступник директора Департаменту економіки і комунального майна - начальник управління комунального майна і приватизації Харківської міської ради Володимир Солошкін.

На двох наступних засіданнях Робочої групи планується розглянути актуальні питання щодо вдосконалення механізму залучення іноземних інвестицій.

Довідково

Станом на сьогодні, 28 квітня, вже відбулося 3 засідання робочої групи.
Перше – 13 квітня п.р. - було організаційним: затверджено склад, регламент и щотижневий план роботи Робочої групи.

Відповідно до плану роботи друге засідання Робочої групи відбулося 19 квітня. Члени робочої групи розглянули питання і обговорили пропозиції щодо дерегуляції підприємницької діяльності та розвитку малого і середнього бізнесу. З доповіддю виступила Вікторія Радченко - голова Представництва Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва в Харківській області. 23 квітня зазначені пропозиції направлено до Адміністрації Президента України для врахування при розробці Національної програми економічних реформ.

Теги